Hae huutokaupasta
Esinenro:
Hakusana:
Valitse huutokauppa
nro 157.
2021-10-09 klo 11:00

Seuraava huutokauppa

 

https://www.holmasto.fi/catalogue/149

 

Tarjousten tekeminen on mahdollista kolmella eri tavalla:

1. Rekisteröityneelle ja sisäänkirjautuneelle ennakkotarjouksella päätteeltä joka voi olla tietokone, tabletti tai älypuhelin. Ennakkotarjousten tekeminen on mahdollista siitä lähtien kun kohde näkyy netissä ja päätty kun kohteen myynti alkaa. Tarjousten tekijälle tulee välittömästi palautteena tieto siitä onko hänen tarjouksensa johtava vai ei. Mikäli joku muu myöhemmin tekee kohteelle korkeamman tarjouksen tulee siitä tieto sähköpostitse.Tämä tieto antaa mahdollisuuden oman maksimitarjouksen korottamiseen. Ennakkotarjouksia vastaanotamme myös postitse, faxilla, vakioasiakkailta myös puhelimitse ja liikkeessä näytön yhteydessä. (Ennakkotarjousten tekeminen toimii aivan samoin riipumatta siitä onko kyseessä LIVE huutokauppa vai VAIN ONLINE huutokauppa.)

2. Kaikkiin järjestämiimme huutokauppoihin on myös mahdollista osallistua reaaliajassa päätteeltä missä päin maailmaa tahansa ja tasavertaisesti kilpailla muiden ostajien kanssa kohteista. Tämä mahdollisuus ja sivusto avautuu käyttöön vasta huutokaupan alkaessa ja edellyttä erikseen kirjautumista HUUTOKAUPPA/Online-huutokauppa jne.

3. LIVE-huutokaupalla tarkoitamme perinteistä huutokauppaa jossa ostajia on myös salissa. Salista voi tehdä ennakkotarjouksia ja osallistua kohteen tarjouskilpailuun omalta päätteeltä tai kuten tähänkin asti nostamalla numeroitu huutolappu meklarin apulaisen nähtäville.

Huutokaupan edistymistä seurataan salissa suurelta näytöltä. Sama kuva näkyy omalla päätteellä. Päätteltä ilmenee: myytävän kohteen tiedot, kuva ja myös sen hetken tarjoustaso, seuraavan tarjouksen taso ja myös onko johtava tarjous omasi, jäljellä oleva tarjousaika lyhenevenä palkkina. Meklarin lopettaessa tarjousten vastaanottamisen näkyy ruudulla myyntihinta ja salissa myös oliko ostaja salissa vai online-ostaja.