Hae huutokaupasta 153
Esinenro:
Hakusana:
Aloita kuvaesitys 153
Valitse huutokauppa
nro 153.
2020-10-03 klo 11:00

SUOSITTU JATKOHUUTOKAUPPA. Jätä tarjouksesi myymättömille kohteille.

Huutokaupan myymättä jääneiden kohteiden suosittu jatkohuutokauppa jatkuu yhdeksän huutokauppaa seuraavan päivän aamupäivään klo 9.00 saakka. (kun huutokauppa lauantaina niin jatkohuutokauppa jatkuu koko seuraavan viikon ja päättyy maanantaina). Toiminta on samanlainen kun ennakkotarjouksia tehdessä.

 Toimi näin kun haluat tutkia myymättömiä kohteita lähemmin:

Kotisivulta klikkaa: Valitse huutokauppa nro NNN jolloin vasemmalle avautuu sisällysluettelo, valitse sieltä ryhmä: myymättömät kohteet.

Vihje
Avaa ensimmäisen kohteen suurennettu kuva klikkaamalla pientä suurennuslasia. Siirry eteenpäin luettelossa yksi kohde kerrallaan klikkaamalla oikealla alhaalla olevaa ”seuraava kohde” -tekstiä. Kun haluat tehdä tarjouksen kohteelle klikkaa vasemmalla alhaalla olevaa nappulaa ”tee tarjous”.  Tarjousten tekeminen edellyttää että olet rekisteröitynyt asiakas ja kirjautunut järjestelmään.

Rekisteröitynyt asiakas voi tehdä kirjautumisen järjestelmään kotisivulla ylhäällä olevasta nappulasta ”kirjaudu” jo ennenkuin aloitat myymättömien kohteiden tutkimisen.

Jos olet uusi asiakas tulee sinun ensiksi rekisteröityä ja sen jälkeen aina jokaisella yhteydenottokerralla erikseen ensiksi  kirjautua järjestelmään omalla salasanallasi..

Lopullinen myyntihinta on toiseksi suurin tarjous+minimikorotus (muodostuu siis samoja periaatteita noudattaen kuin kaikissa Holmaston järjestämissä huutokaupoissa).

Jatkohuutokauppa toimii samoja sääntöjä noudattaen kuin varsinainen huutokauppa yhdellä poikkeuksella; huutomaksu on 25%. Mikäli tarjouksia on vain yksi, myyntihinta on minimihinta + provisio.. Jatkohuutokaupan päätyttyä Holmasto ilmoittaa tuloksista voittajille.

(Holmasto pidättää itsellään oikeuden lopettaa myymättömän kohteen myynnin ennenaikaisesti syytä ilmoittamatta.)

HUOM! Myös myöhemmin on mahdollista ostaa myymättömiä kohteita mutta tällöin on syytä ensin varmistaa esim. sähköpostilla että kohde on edelleen saatavana.