Hae huutokaupasta 160
Esinenro:
Hakusana:
Valitse huutokauppa
nro 160.
2022-05-28 klo 11:00

Ota täysi hyöty lisäpalveluista ja tee ennakkotarjouksesi Internetjärjestelmän kautta. Aloita nyt !

HYÖDYT ENNAKKOTARJOUSSIA TEHTÄESSÄ. TARJOUSTEN TEKEMINEN KANNATTAA ALOITTA JO NYT.

(Koskee myös jatkohuutokaupan tarjouksia).

Tiedät jo heti tarjouksen tehtyäsi tarjouksesi tilanteen:

-onko sinulla johtava tarjous vai

-löytyykö kohteesta jo sinun  tarjoustasi korkeampi tarjous.

Internetissä näkyvien kohteiden määrä lisääntyy aika ajoin aivan huutokauppapäivään saakka. On hyvä muistaa että samansuuruisista tarjouksista voittaa se joka on vastaanotettu huutokauppajärjestelmään aikaisemmin. Rekisteröitymällä järjestelmään voi kirjautua sisään milloin vain. Kaikkien tarjoustesi tilannetta voit sisäänkirjautuneena tutkia osiossa "omat tarjoukset".

Mikäli joku myöhemmin tekee tarjoustasi korkeamman ennakkotarjouksen saat siitä ilmoituksen omaan sähköpostiosoitteeseesi. Voit harkita joko korkeamman tarjouksen tekemistä tai esim. tarjousten tekemistä jollekin toiselle  kiinnostavalle kohteelle.

Rekisteröityminen tuo sinulle myös useita etuja. Järjestelmämme kehitystyö entistä paremman palvelun kehittämiseksi jatkuu taukoamatta.

Vihje:Jos näet suurennuslasin kuvassa "klikkaa sitä" niin hetken kulttua avautuu vielä suurempi ja yksityiskohdat esittävä kuva kohteesta. Tutki yksityiskohtia siirtämällä kuvaa vaaka ja pystysuunnassa. Yhdestä kohteesta voi  monesti katsoa useampaa kuvaa.

Ennakootarjous on varmin ja paras tapa ostaa kohteita huutokaupasta koska harkinta-aikaa on.

Mikäli tarkoituksena on osallistua huutokauppaan päätteeltä tai salista on ratkaisevan tärkeää valmistautua ennakkoon mahdollisimman hyvin. Yhden kohteen myyntiaika on keskimäärin vain n. 25 sekuntia, näin lyhyt aika ei riitä pidempiaikaiseen tuumailuun.