Hae huutokaupasta 153
Esinenro:
Hakusana:
Aloita kuvaesitys 153
Valitse huutokauppa
nro 153.
2020-10-03 klo 11:00

HUUTOKAUPPAOHJEITA

HUOM! Huutokaupassa myytävien kohteiden esittely internetissä alkaa jo 1-3 kk ennen varsinaista huutokauppapäivää. Kohteita huutokauppaan vastaanotamme ja lisäämme vielä huutokauppapäivään saakka. Edellämainitusta johtuen kannattaa tarkastella luetteloa uudelleen vielä myöhemminkin.

(Kehitämme järjestelmäämme jatkuvasti paremmaksi. Tehtäväluettelossa on jo mukana mm. ehdotus joka helpottaa edellisen kirjautumisesi jälkeen tulleiden uusien kohteiden löytämistä. Tämäkin kehitysaskel totetuu aikanaan).

KUVAESITYKSEN KATSOMINEN: Ennen varsinaisen huutokaupan alkamishetkeä voit aloittaa valitsemalla ensin huutokauppa ja tämän jälkeen käynnistä kuvaesitys. Voit valita katsottavaksi joko vain yhden ryhmän kohteet tai kaikkien ryhmien kohteet jolloin voit valita mistä ryhmästä aloitat. Kuva ja tiedot kohteesta näkyvät perusasetuksella n.5 sekuntia. Jos haluat katsoa kohteita pidempään voit säätää vaihtonopeutta kuvan alareunasta keskeltä. Valitse ensin "pause" jonka jälkeen voit valita kuvan näyttöajan 5,10, 20 tai 30 sekuntia ja käynnistää kuvaesitys uudelleen klikkaamalla "play". Kohdetta voit myös vaihtaa klikkaamalla "edellinen" tai "seuraava".

ENNAKKOTARJOUSTEN TEKEMINEN: Kuvaesityksen ollessa pysähdyksissä on mahdollista tehdä ennakkotarjous kohteelle mikäli olet rekisteröitynyt asiakas ja kirjautunut järjestelmään ennen kuvaesityksen käynnistämistä.

Ennakkotarjouksia on mahdollista tehdä siihen hetkeen saakka kun kohteen myynti alkaa. (HUOM! Jos reaaliajassa haluat osallistua huutokauppaan ja kilpailla tarjouksilla tasavertaisesti muiden reaaliajassa huutokauppaan osallistuvien kanssa tulee sinun kirjautua järjestelmään uudelleen. Kts ohjeet: https://www.holmasto.fi/apua/reaaliaikahuutokauppa

JOS KUVAESITYSTÄ KATSOO USEAMPI HENKILÖ. Voit kytkeä tietokoneesi televisioon tai videotykkiin ja katsoa kuvaesitystä hyvässä seurassa sohvalta.

Voit pysäyttää kohteiden esittelyn haluamasi kohteen kohdalle "pause" näppäimestä. Klikkamalla "play" esitys jatkuu. Kuvaesitys voi teknisistä syistä pysähtyä itsekseen, tällöin sen voi herättää henkiin "seuraava" painikkeesta.

Huutokaupan jälkeen näkyy kohteen toteutunut myyntihinta jo samana päivänä kuvan alakulmassa.

KATSO MYÖS KOTISIVULLA: MENESTYNEITÄ KOHTEITA ....(vasemmalla alhaalla).

Mielenkiintoisia katseluhetkiä.