Hae huutokaupasta 153
Esinenro:
Hakusana:
Aloita kuvaesitys 153
Valitse huutokauppa
nro 153.
2020-10-03 klo 11:00

Kokoelmien ja yksittäisten kohteiden vastaanotto kauden huutokauppoihin on jatkuvaa. 

Tarjoamme Teille mahdollisuuden myydä kokoelmat, paremmat yksittäiset keräilykohteet ja erilaiset erät maan vanhimman erikoisliikkeen Rahaliike Holmaston järjestämien huutokauppojen kautta. Käytettävissänne on v. 1949 perustetun perheyrityksemme ammattiarvioitsijoiden pitkä kokemus, asiantuntemus ja yrityksemme tunnetusti luotettava palvelu.

Internetissä toimivaan huippuunsa kehitetyn reaaliaikaisen huutokauppajärjestelmämme kautta saavutatte huomattavan suuren ja ostovoimaisen joukon potentiaalista ostajaa 40 eri maasta..

Kannattaa myydä siellä missä saat parhaan tuloksen!

HOLMASTON huutokauppatulokset puhuvat puolestaan!

Huutokauppatuloksiimme voit tutustua klikkaamalla huutokaupat ja valitsemalla vaihtoehdoista "Menestyneitä kohteita".

Huutokauppatoimintamme yrityksemme perustaja Thure R. Holmasto (ent. Holmström) aloitti jo 1940-luvulla.

Olemme pisimpään suomessa yhtäjaksoisesti keskeytyksettä vuodesta 1978 menestyksellä järjestäneet yli 140 kpl kansainvälistä julkista erikoishuutokauppaa!

Tänään palvelemme pitkälle kehitetyn korkeinta kansainvälistä tasoa olevan internetjärjestelmämme avulla Teitä - saavutatte kauttamme yli 10.000 kpl järjestelmäämme rekisteröitynyttä ostovoimaista huutokauppa-asiakastamme yli 40 eri maasta.

Huutokauppoja järjestämme säännöllisesti 4-6 kpl / vuodessa 2-3 kevät- ja 2-3 syyskaudella.

Perinteisiä nk. Live huutokauppoja jolloin ostajia lisäksi on myös huutokauppasalissa HOLMASTO  järjestä sekä kevät- että syyskaudella 2+2 kpl.

Vain on-line huutokauppoja joissa kaikki osallistujat ottavat osaa päätteidensä välityksellä internetjärjestelmäämme ennakkotarjouksin ja/tai reaaliaikaisesti kilpailevat keskenään määrättynä huutokauppapäivänä järjestetään kun henkilöresursimme antavat myöten.

Toimeksiantoja vastaanotamme kaikkina arkipäivinä liikkeemme aukioloaikana os. Aleksanterinkatu 50 Helsinki City (Domus Litoni Stockmannin vieressä).

Kokeneet arvioitsijamme opastavat ja neuvovat parhaan etenemistavan, huomioiden myös mahdolliset erityistoivomuksenne.

Kohteet tunnistetaan, arvioidaan, luokitellaan ja ryhmitellään ostajia varten mielekkäiksi kokonaisuuksiksi. Kaikki kohteet numeroidaan, kuvataan ja varustetaan yksityiskohtaisin selostustekstein ja luetteloviittein. Yhdestä myyntikohteesta voidaan tarvittaessa esittää tarpeellinen määrä kuvia mm.eri puolilta, yksityiskohdista, leimoista yms. Suurennettuista kuvista päätteeltä näkee usein yksityiskohdat paremmin kuin tutkimalla kohdetta suurennuslasia käyttäen!

Asiakkaan myyntikohteet yksilöivä myyntisopimusehdotus minimihintoineen laaditaan aina kirjallisessa muodossa hyväksyttäväksi. Hyväksymisen jälkeen laadimme yksityiskohtaiset selostukset luetteloviitteineen myytävistä kohteista. Kaikki myyntiin menevät kohteet kuvataan. Kohteet esitellään värikuvin internetissä, huutokauppatilaisuudessa näytön aikana ennen huutokauppaa, huutokappatauolla ja myynnin yhteydessä. Valitut kohteet esitellään Live huutokaupan ollessa kyseessä värikuvin myös painetussa huutokauppaluettelossa.

Kohteita ei myydä alle sovittujen minimihintojen.

Myyntikohteiden julkaisemisen internetissä aloitamme jo huutokaupan rakentamisen aikana, viikkoja ennen varsinaista huutokauppatilaisuutta. Nykyaikainen täysin automatisoitu ostajille monia erikoispalveluja tarjoava ennakkotarjousten tarjouskilpailu alkaa välittömästi ja päättyy vasta kun kohteen huutokauppamyynti huutokauppapäivänä alkaa.

Ennakkotarjousten määrällä on huomattavan suuri vaikutus myyntihintoihin. Ennakkotarjoukset lasketaan vuodessa kymmenissätuhansissa. Määrät lisääntyvät huutokauppa huutokaupalta. Internet on mullistanut kansainväliset huutokaupat.

Huutokauppaan osallistuminen ostajana.

Internetjärjestelmämme mahdollistaa vuodesta 2015 alkaen rekisteröityneelle ja sisäänkirjautuneelle asiakkaalle osallistumisen huutokauppaan reaaliajassa ja tasavertaisesti kilpailla kohteista rinnan huutokauppasalissa ja/tai internetyhteyden kautta muiden tarjouksia tekevien ostajien kanssa. Tämä avaa monet aivan uudet mahdollisuudet! (Perehdy ohjeisiin kunnolla ja mikäli et ole rekisteröitynyt asiakas, rekisteröidy järjestelmäämme hyvissä ajoin ennen huutokauppaa.)

HUOM TÄRKEÄÄ!! Mikäli haluatte osallistua huutokauppaan reaaliajassa päätteeltänne pitää toistaiseksi teknisistä syistä huutokaupan alkaessa ERIKSEEN kirjautua järjestelmään HUUTOKAUPPA-napin kautta ja valikosta valita online huutokauppa ja tämän jälkeen kirjautua järjestelmään. Tämä kirjautuminen on mahdollista tehdä vasta juuri ennen huutokaupan alkamista (tai huutokaupan aikana). Tämän tehtyänne voitte vain nappia painamalla kilpailla kohteista muiden ostajien kanssa.

Jos huutokaupan aikana haluatte tehdä joillekin kohteille ENNAKKOTARJOUKSIA teidän tulee avata rinnalle toinen holmasto ikkuna ja kirjautua järjestelmään normaalisti kotisivulta. Ennakkotarjousten vastaanotto päättyy kun kohteen myynti alkaa. Suosittelemme ennakkotarjousten tekemistä hyvissä ajoin etukäteen. Kun saatte tiedon ennakkotarjouksenne menestymisestä voitte helpommin suunnitella ostoksenne. Ennakkotarjousten tekeminen ei mitenkään rajoita osallistumasta samojen kohteiden "huutamiseen" reaaliaikaosiosta. (Itsenne kanssa ette pysty kilpailemaan, sitä valvoo järjestelmämme!)

Tilitykset myyjille.

Huutokauppamyyjille lähetämme kirjalliset myyntiselvitykset n.4-6 viikkoa huutokaupan jälkeen. Huutokauppatilitykset maksamme yhdessä tai useammassa erässä sitä mukaan kun maksuja kertyy ja toimitus- ja mahdolliset huomautusajat umpeutuvat.

 

Suurten ja arvokkaiden erikoiskokoelmien myyntiä varten voimme toimeksiannosta järjestää myös yksilöityjä huutokauppoja joissa myydään vain yhden kokoelman kohteita.(Huom! Suurempien ja arvokkaampien kokoelmien myynnin suunnitteluun ja valmisteluun voidaan tarvita 6-18 kk aikaa). Usein isotkin kokoelmat on monesta eri syystä (mm. taloudellisista) tarkoituksenmukaista myydä kohteet useammassa peräkkäisessä tavanomaisessa Holmaston järjestämässä huutokaupassa.          

Suoritamme myös arviointitehtäviä eri tarkoituksia varten kuten perunkirjoitus, myynti, vakuutus jne. Ostamme käteisellä ja vastaanotamme myös yksittäisiä arvokkaampia kohteita komissiomyyntiin.

Ostamme ja myymme numismaattisten kohteiden lisäksi mm. koruja, kuten Lapponia ja Kalevalakoruja, timanttikoruja, erilaisia hopeaesineitä, laatukelloja, kultaa, hopeaa ja platinaa kaikissa muodoissa, myös kierrätykseen soveltuvaa. (Kierrätykseen menevästä kullasta ja hopeasta maksamme asialliset ostohinnat!). 

Pienempi osa myytävistä kohteista kuten esim. kellot ovat ostettavissa myös verkkokaupastamme.

TERVETULOA HOLMASTOLLE,  ALEKSANTERINKATU 50, HELSINKI (Domus Litoni Stockmannin vieressä). Katutason myymälä.

Internetissä toimivan internetpohjaisen huutokauppajärjestelmämme edelleenkehittäminen jatkuu taukoamatta aktiivisesti. Seuraavan järjestelmän rakentamistyö on jo aloitettu. Kehitystyömme keskittyy tällä kertaa palvelutason merkittävään monipuolistamiseen ja moniin uusiin toimintoihin joiden tarkoituksena on huutokauppa- myyjien ja ostajien entistä korkeatasoisempi palvelu.

Myös yksilölliseen palveluun ja helppokäyttöisyyteen kiinnitämme kehitystyössä entistä enemmän huomiota.

(Esimerkki tulevaisuuden uusista palveluista: Voit halutessa, huutokauppaluettelon kohteista, tutkia vain niitä kohteita joita on lisätty tai joiden tietoja muutettu edellisen sisäänkirjautumisesi jälkeen.)

Otamme mielellämme vastaan palautetta, erilaisia ehdotuksia ja kommentteja.

HOLMASTO kierrätystalouden merkittävä edelläkävijä jo vuodesta 1949.