Hae huutokaupasta 153
Esinenro:
Hakusana:
Aloita kuvaesitys 153
Valitse huutokauppa
nro 153.
2020-10-03 klo 11:00

Hienot korut löydät Holmaston suuresta vintage valikoimasta edullisesti "vain puoleen hintaan ja alle"...! Tai ehkä "samalla rahalla"  hienomman ja arvokkaamman!

Tervetuloa tutustumaan valikoimiin jotka muuttuvat päivittäin.

Ostamme käteisellä vanhat korusi tai ostaessasi vintage korun saat vanhoista jalometallikoruistasi korotetun hinnan ja säästät näin osan maksamastasi summasta.

Koruja, hopeaesineitä ym. löydät myös verkkokaupastamme.

Antiikkiliikkeemme, huomattavasti laajempaan valikoimaan, kannattaa tutustua paikanpäällä Helsingin ydinkeskustassa Aleksanterinkatu 50, (Stockmann viereisessä talossa).

Yrityksemme toimintaperiaatteisiin kuuluu että kaikissa myytävissä olevissa tuotteissa on hinnat nähtävissä. Ilmeisesti tästä johtuen näyteikkunamme on Aleksanterinkadun katsotuin, jäämme toiseksi vain Stockmannin lähinnä lapsille tarkoitetulle jouluikkunalle joka löytyy meiltä vain "viiden näyteikkunan etäisyydeltä".

HOLMASTON PUUTELUETTELOPALVELU.

Meillä toimii myös puuteluetteloksi kutsumamme palvelu. Tämän palvelun avulla sinulla on mahdollisuus saada tieto myyntiin tulleesta esim. korusta jota etsit. Puutetietojen jättäminen meille on ilmaista eikä se edellytä ostamista, se vain antaa meille mahdollisuuden kertoa teille siitä että ko. tuote tai samankaltainen tuote on saatavana.

 * * * * * * * * * * * *  HOLMASTO Kierrätystalouden edelläkävijä vuodesta 1949  * * * * * * * * * * *