Hae huutokaupasta 153
Esinenro:
Hakusana:
Aloita kuvaesitys 153
Valitse huutokauppa
nro 153.
2020-10-03 klo 11:00

OSALLISTUMINEN OSTAJANA PÄÄTTEELTÄSI REAALIAJASSA HOLMASTON KAIKKIIN HUUTOKAUPPOIHIN MISTÄPÄIN MAAILMAA TAHANSA ON NYT MAHDOLLISTA. 

Tarvitset vain hyvin toimivan nettiyhteyden.

Kohteisiin voi tutustua sivuillamme https://www.holmasto.fi/catalogue/NNN (= huutokaupan numero, kts. kotisivu jolla näkyy tuleva ja rajoitetun ajan myös edellinen huutokauppa tuloksineen).

Ostajana päätekäyttäjä kilpailee kohteista tasavertaisesti:
-muiden netin kautta reaaliaikayhteydessä olevien ja ennakkotarjouksia tehneiden ja
-LIVE huutokaupassa reaaliaikaisesti myös huutokauppasalissa tarjoavien kanssa, -(ennakkotarjousten tekeminen on mahdollista myös huutokaupan aikana)

Vain online huutokaupassa saliostajia ei ole. Tarjoukset tehdään omalta päätteeltä joko:

-ennakkotarjouksina (suosittelemme) tai

-huutokauppapäivänä reaaliaikaisesti muiden reaaliaikaosallistujien kanssa kilpaillen.

Ennakkotarjouksia voi luonnollisesti aina myös tehdä perinteisin menetelmin jolloin Holmaston henkilökunta syöttää maksimitarjouksenne järjestelmään.

Sisäänkirjautuneelle ja rekisteröidylle asiakkaalle tarjouksien tekeminen ja korottaminen päätteeltä reaaliajassa on helppoa, vain napin painallus.  SIIRRY TÄSTÄ:   http://www.holmasto.fi/apua/reaaliaikahuutokauppa

Hyvä ennakkovalmistautuminen on ratkaisevan tärkeää koska miettimisaikaa reaaliajassa toimiessa on rajoitetusti. Yhden kohteen keskimääräinen myyntiaika on vain n. 25 sekuntia.

Parhaillaan myytävänä olevan kohteen kuvan, numeron ja tekstikuvauksen lisäksi näet myös omalla näytölläsi

*senhetkisen tarjoustason,

*seuraavan korotuksen tason ja myös sen

*onko oma tarjouksesi johtava.  Järjestelmämme huomioi ennakkotarjouksiasi ja valvoo että et pysty kilpailemaan itsesi kanssa. Kohteen myynnin päättyessä näet ruudullasi lyhyen aikaa, 

*oliko voittava tarjous sinun vai ei

Katso ohjeet HOLMASTON sivuilta otsikon APUA alla, kohta LIVE-huutokauppa.

Lue ohjeet läpi ja tulosta ne paperille jos mahdollista. Hyvä etukäteisvalmistautuminen on etenkin ensimmäisellä käyttökerralla ratkaisevan tärkeää! Huutokauppa etenee nopeasti. Kohteiden keskimääräinen myyntiaika alittaa yleensä 30 sekuntia. 

Jos sinulla on kysyttävää tai ongelmia järjestelmämme käytön kanssa toivomme sinun ottavan yhteyttä sähköpostitse holmasto@holmasto.com tai puhelimitse 09-666500, (käytössä ainoastaan huutokauppapäivänä myös +358 50 5241876).

Toivomme saavamme palautetta järjestelmän toimivuudesta, ongelmista, kokemuksista ja kehitysehdotuksia. Huomattava määrä järjestelmän käyttöön liittyviä parannustoimenpiteitä on jatkuvasti työn alla.

ENNAKKOTARJOUKSET
Suosittelemme, että aina tehdään ennakkotarjouksia (maksimitarjous) riipumatta siitä, onko aikomuksena osallistua reaaliaikaisesti vai ei. Syitä on monia, verkkoyhteyksissä voi aina ilmetä, vaikkakin harvoin, katkoksia tai viiveitä. Näin voi etukäteen varautua siihen, että joka tapauksessa on jokin varteenotettava tarjous vireillä. Ennakkotarjouksen maksimitaso kannattaa myös aina asettaa mahdollisimman korkealle. Jos vastatarjouksia ei ole/tule niin lopullinen hinta jää silloin alemmaksi.

Myyntihinnaksi muodostuu toiseksi korkein tarjous+minimikorotus. Jos tarjouksia on vain yksi, myyntihinta on minimihinta. Ennakkotarjousten tekeminen onnistuu rekisteröityneille ostajille kirjautumalla sivun oikeassa yläkulmassa olevaa nappia painamalla.

Ennakkotarjoukset tehdään ja käsitellään aivan samalla tavalla ja samoja sääntöjä noudattaen kun nk LIVE huutokaupassa, samoin osallistuminen huutokauppaan reaaliajassa (huutokauppanumeron sarja = 1NN-).

Osallistuminen ostajana reaaliajassa toimii siis täysin samalla tavalla ja samoja sääntöjä noudattaen huutokauppatyypistä riippumatta.

-osallistuminen huutokauppaan huutokauppasalista on siis mahdollista vain tavanomaisissa nk LIVE-huutokaupoissa (huutokaupan numerosarja = 1NN-).

TOIVOTAMME TEILLE JÄNNITTÄVIÄ HUUTOKAUPPAHETKIÄ.